Ajankohtaista

Täältä löydät Food&Events Tapahtumaravintoloiden tuoreimmat uutiset ja artikkelit.

Nauti huippuluistelusta ja illallisesta!

Muodostelmaluistelukausi huipentuu 29.2.–1.3. SM-kilpailuihin. Varaa jääelämystä siivittämään á la carte -illallinen ravintola Mario’sista!

​​​​​​​Nauti ainutlaatuinen illallinen ennen Bryan Adamsin konserttia

Raspikurkku Bryan Adams saapuu Metro Areenalle 7.3. Nyt voit varata VIP-asiakkaille tarkoitetun á la carte -illallisen Mario’s-ravintolaan ennen konserttia!

Kruunaa elämys Niemi Centerin illallisella

Aloita konsertti-ilta tai Jokereiden kotiottelu Niemi Centerin herkullisella buffetilla. Hockey Buffet on katettu aina ennen Jokereiden kotiottelua. Tee elämyksestä täydellinen varaamalla paikkasi illalliselle!

​​​​​​​Kruunaa laskiaisen ulkoilu kahvilassa keskellä kaupunkia

Lumetonkin laskiainen piristyy Musiikkitalon kahvilassa, joka on avoinna joka päivä myös laskiaisena. Nauti kuuma juoma ja laskiaispulla nyt 6 euron yhteishintaan!

Päiväkokous Hartwall Arenalla kevään etuhintaan

Onko työpaikalla tiedossa asiakastilaisuus, kick-off, off-site, strategiapäivä? Tuo kokous Hartwall Arenan viihtyisiin kokoustiloihin, nyt kevään etuhintaan!

Mestaritallin merellisissä maisemissa kokous sujuu!

Perinteikkäässä ravintola Mestaritallissa Helsingin Taivallahden kupeessa järjestät upean merellisen koko päivän kokouksen tai tilaisuuden. Koko päivän paketti on 59 € / hlö, ja se sisältää ateriat ja kattavat kokouspalvelut.

Uudistunut ravintola Lastu on nyt avattu

Suomalaisesta metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava ravintola Lastu tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin. Arkisin päivän tauon tarjoaa herkullinen lounas ja sunnuntait kuluvat siivillä uuden brunssin merkeissä. Tervetuloa!