Takaisin
12/18/2020 klo 08:00

Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut tuottaa Restel elokuusta 2021 alkaen

Suomen kansallisooppera- ja baletti kilpailutti ravintolapalvelunsa. Voittajaksi valikoitui Restel.

Kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalvelut siirtyvät Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun toteutettavaksi 1.8.2021 lähtien. Sopimus allekirjoitettiin 17.12.2020. Kilpailutus käsitti ooppera- ja balettiesitysten väliaikatarjoilut, henkilöstöravintola- ja kahvilapalvelut sekä edustus- ja kokoustarjoilut ja mahdolliset muut oopperatalossa tarvittavat ravintolapalvelut kuten sidosryhmä- ja vuokratilaisuudet.

Restelin tarjouksen laatupisteet olivat korkeat ja kokonaispistemäärä suurin. Kilpailutuksen laatuvertailu koostui muun muassa palveluinnovaatioista, toimintakonseptin soveltuvuudesta, laadunhallinnasta sekä henkilöstö- ja markkinointiresursseista. Voittaneessa tarjouksessa korostuivat vastuullisuus ja elämyksellisyys.

Kattavia ravintolapalveluita oopperan ja baletin ystäville sekä henkilökunnalle

Ruokailu on merkittävä osa esityselämystä ja tärkeä tekijä henkilöstön työhyvinvoinnissa. Uusi kumppanuus huolehtii molemmista.

"Tarjoamme vierailijoille vastuullisesti tuotettuja palveluita, jotka ovat osa oopperassa tai baletissa käymisen kokonaiselämystä, henkilöstöä ja sidosryhmiä unohtamatta. Ravintolapalvelut pystytään mukauttamaan joustavasti eri kohderyhmien ja tapahtumien mukaan”, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne toteaa.

”Ooppera- ja balettiesitykset ovat myös sosiaalisia elämyksiä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Esityksen kruunaavat herkulliset ja monipuoliset tarjoilut, joita lähdemme nyt yhdessä Restelin kanssa kaudelle 2021 ̶ 2022 suunnittelemaan”, Kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja Liisa Riekki kertoo.

Restelin kondiittorit tarjoavat makoisan ensiesityksen

Restel tuo tarjolle kattavien ravintolapalveluiden tuottamisen yhteydessä oopperataloon kondiittorin ja hänen mukanaan uutuusleivoksen, jossa luovuus ja paikallishistoria löytävät toisensa herkullisesti. Uuden esityskauden ja yhteistyön alkua juhlistetaan keväällä järjestämällä leivokselle nimikilpailu. Syksystä alkaen kondiittori valmistaa makeat leivonnaiset paikan päällä oopperatalossa

Ny Nordisk Mat Ambassadorina ja Food&Events Culinary Academyn keittiöpäällikkönä toimiva Kim Palhus kuvailee uutta leivosta seuraavasti: “Suussa sulava kokonaisuus; Töölönlahden omenapuiden sadosta, hienostuneesta Amaretto-likööristä ja suklaasta koottu kupolimainen leivos on nautinto niin maku- kuin näköaistille. Makeus tulee sokerista, sijaitseehan Oopperatalo entisen sokeritehtaan tontilla. Muotokieli puolestaan on saanut inspiraationsa rakennuksen edessä olevasta aukiosta ja rakennuksen lasikaarista.”