Takaisin
3/10/2021 klo 04:00

Lastun Suklaapuoti tarjoaa laadukkaita käsintehtyjä suklaita

Lastun Suklaapuoti perustettiin intohimosta suklaaseen ja sen valmistamiseen. Suklaan ystäville haluttiin tarjota laadukkaita, käsintehtyjä suklaakonvehteja ja suklaalevyjä, jotka ovat yksilöitävissä tilaajan niin halutessa. Tuotteita voi ostaa Lastun Suklaapuodin verkkokaupasta tai Lahdessa sijaitsevasta ravintola Lastusta.

Lastun Suklaapuodin suklaat ovat aitoa käsityötä, sillä ne maalataan käsin erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Innoitusta niiden luomiseen haetaan vaihtuvista vuodenajoista ja luonnosta. Erilaiset sesongit otetaan myös huomioon suklaavalikoimaa suunniteltaessa.

Hyödynnettyjen makuyhdistelmien kirjo on luova, vivahteikas ja ennakkoluuloton, mutta aina harmoniseksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi sulautuva. Huolellisesta suunnittelutyöstä vastaa ravintola Lastun kondiittori Mia Uusitalo, joka on saanut oppinsa suklaamestari Anna Kekiltä ja kondiittoriopettaja Outi Niemiseltä. Mia tunnetaan myös suositusta Kakkuviikarin vispailuja! -blogistaan.

Suklaat valmistetaan sopimaan moniin elämäntilanteisiin: juhliin, kahvitteluhetkiin, ystävän ilahduttamiseen tai vaikkapa itsensä hemmottelemiseen. Valikoimiin sisältyykin paljon erilaisia suklaakonvehteja, minkä lisäksi suklaat voidaan mukauttaa juuri sellaisiksi, kuin tilaaja haluaa.

Konvehdit myydään joko yksittäin tai erikokoisiin rasioihin pakattuina. Valikoimissa on konvehtien lisäksi myös suklaalevyjä ja kausituotteita.

Valmistamisessa huomioidaan vastuullisuus ja kestävä kehitys

Valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita ja herkullisimman lopputuloksen mahdollistavia raaka-aineita. Suklaat, kuten muutkin raaka-aineet, ovat vastuullisesti tuotettuja ja täyttävät 100 %:sti kestävän kehityksen periaatteet.

Yhteistyötä pyritään tekemään mahdollisimman paljon paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa. Lastun Suklaapuodin yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa Kahiwan Paahtimo ja Ainoa Winery.

Suklaapuoti toimii Lahden Sibeliustalossa

Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo on tarjonnut paitsi tilat Lastun Suklaapuodille, myös inspiraatiota ja ideoita suklaiden suunnittelutyöhön. Suklaa sopii lisäksi arvokkaana raaka-aineena hienosti yhteen Sibeliustalon kaltaisen upean tapahtumatalon kanssa.

Suklaita saa verkkokaupasta ja ravintola Lastusta

Lastun Suklaapuodin suklaakonvehdit ja -levyt ovat saatavilla Lastun Suklaapuodin omasta verkkokaupasta, minkä lisäksi ne ovat noudettavissa ravintola Lastusta.

Verkkokauppa: verkkokauppa.ravintolalastu.fi

Lastun Suklaapuoti / Ravintola Lastu

Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Puh. 040 668 3909