Takaisin
8/25/2017 klo 06:00

YLEISÖN PYYNNÖSTÄ: LAHTEEN TOINEN RAX BUFFET -RAVINTOLA

Kotimainen Rax Buffet -ravintolaketju on ottanut uuden vaihteen päälle uudistumisen saralla. Vuosi sitten aloitetun ilmeuudistuksen uusin lippulaiva avataan Lahden kauppakeskus Karismaan syksyllä 2017. Lahden toinen Rax Buffet avataan Karismaan sen asiakkaiden pyynnöstä.

Pizzoistaan ja runsaasta salaattipöydästään tunnettu buffetravintolaketju Rax Buffet on levittäytynyt Suomessa jo 21 paikkakunnalle Helsingistä Rovaniemelle. Syksyllä Lahteen avattava ravintola on 26. Suomessa ja toinen Lahdessa. 

Kauppakeskus Karisman Rax Buffet on vuosi sitten aloitetun ilmeuudistuksen näköinen. Muita ilmeensä uudistaneita ravintoloita on myös Joensuussa, Turun Skanssissa, Lempäälän Ideaparkissa ja Porvoossa, mitkä ovat keränneet paljon kiitosta. 

Karisman asiakaskunta koostuu suurelta osin lapsiperheistä, joiden pyynnöstä kauppakeskuksen ravintolatarjontaa kasvatettiin nimenomaan Rax Buffet -ravintolalla.

– Karismassa asioi vuosittain 2,9 miljoonaa asiakasta, joista iso osa on lapsiperheitä. Pizzabuffet-tyyppistä ravintolaa on toivottu usein asiakaspalautteissa, joten olemme iloisia, että voimme nyt täyttää nämä toiveet, kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä iloitsee.

Rax Buffet -ketjussa halutaan kehittää tuotetta ja toimintaa asiakkaita kuunnellen, mistä viimeisimpänä osoituksena on vegaanisten ruokalajien saapuminen pysyvästi valikoimaan kesäkuussa 2017. 

– Haluamme vastata nykypäivän kuluttajien toiveisiin, ja palvella jokaista asiakasta parhaalla tavalla – vauvasta vaariin ja lihansyöjästä vegaaniin. Kotimaiselle toimijalle vuoropuhelu asiakkaiden kanssa on suoraviivaista ja pysymme reagoimaan nopeasti niin asiakaspalautteisiin kuin trendeihinkin, Rax Buffet -ravintoloiden ketjujohtaja Kim Westerling kertoo. 

Lahteen avattavan ravintolan työllistävä vaikutus on yhden kokoaikaisen ja seitsemän osa-aikaisen työsuhteen verran, ja asiakaspaikkoja siinä on yli sata. Ravintolan arvioitu avausajankohta syksyn 2017 aikana ja sen sijainti on kauppakeskus karisman pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.