Koronaviruksen vaikutukset

Koronaviruksen vaikutukset Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintoloiden toimintaan

Elämme tällä hetkellä erittäin vaikeaa aikaa ravintola-alalla. Koronavirus on vaikuttanut merkittävästi Suomen suurimmilla tapahtuma- ja kulttuuritaloilla operoivan Food&Events Tapahtumaravintoloiden toimintaan.

Hallituksen suositettua yli 500 ihmisen tapahtumien perumista, esimerkiksi tapahtuma-areenoiden ja Musiikkitalon tapahtumat on peruttu. Hyvitämme automaattisesti peruuntuneisiin tapahtumiin etukäteen varatut väliaikatarjoilut asiakkaillemme.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi olemme sulkeneet myös ruokaravintolamme toistaiseksi ja seuraamme pandemian etenemistä aktiivisesti. Avaamme ravintolat uudelleen, kun poikkeustilanne on päättynyt ja informoimme tästä verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Mestaritallin 31.5.2020 asti jo varatut tilaisuudet perumme tai siirrämme myöhempään ajankohtaan. Kesäkuun tapahtumia arvioidaan myöhemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin jo tilaisuudet varanneisiin.

Seuraamme viranomaisten antamia suosituksia ja tiedottamista reagoiden niihin tarpeen mukaan ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pian taas nauttimaan tapahtumista ja toistemme seurasta.

Pidetään toisistamme huolta!