Pikkujoulumenu

Huippukokkimme ovat valmistaneet Pikkujoulumenun parhaista, tuoreista ja kotimaisista veden ja maan antimista. Valmistusmenetelmiä on yhdistelty rohkeasti ruokatrendeihin ja tarjolla onkin sykähdyttäviä makunautintoja, jotka huipentuvat kondiittorien taidonnäytteenä loistavaan jälkiruokaan.

Etäpikkujoulut järjestyvät helposti

Pikkujoulufiilis syntyy mainiosti myös etänä juhlittaessa, kun tilaatte henkilöstöllenne herkullisen Pikkujoulumenun tunnelman kohottajaksi. Saatte sen myös vegaanisena. Ruoat toimitetaan pakkauksessaan kätevästi suoraan ilmoittamaanne osoitteeseen. Voitte myös halutessanne hakea menun noutopisteistämme. Menuun sisältyy ruokajuomat.

Restel etäpikkujoulut

Pikkujoulumenu on juhlien tähti

Vaikka pikkujoulut vietetään etänä, on tunnelma läsnä, kun oma kotoinen kantapaikka täyttyy vedet kielelle kirvoittavista tuoksuista ja parhaista antimista.
- Kotiin toimitettuna yhteensä 35 € (ALV 0 %) (39,90 € ALV 14 %)
- Noudettuna: 29 € (ALV 0 %) (33,06 € ALV 14 %)

Pikkujoulumenu

Alkuruoka: Jää (M, G)
Loimutettua jääkellarin lohta ja savustettua talviomenaa, punajuuriketsupilla maustettua rosollia, kirjolohenmätiä ja siemenleipää.

Pääruoka: Tuli (M, G)
Pitkään haudutettu naudan flat iron steak (150 g), havuöljyssä paahdettua puikulaperunaa, karamellisoitua lanttua, palsternakkaa ja terva-punaviinikastiketta.
Juoma: Brooklyn Special Effects

Jälkiruoka: Joulusuudelma
Itse tehtyä suklaata ja marmeladia: verigreippi- (M, G, Veg) ja mangopassionmarmeladi (M, G, Veg), tummasuklaa- (L, sis. soijalesitiini) ja valkosuklaapala.
Juoma: Coca-Cola


Vegaaninen Pikkujoulumenu

Alkuruoka: Jää (G, Veg)
Kylmäsavustettua luomutofua, savustettua talviomenaa ja punajuuriketsupilla maustettua rosollia, hillottuja sinapinsiemeniä ja siemenleipää.

Pääruoka: Tuli (G, Veg)
Grillattu vegaanipihvi, havuöljyssä paahdettua puikulaperunaa, karamellisoitua lanttua, palsternakkaa ja terva-punaviinikastiketta.
Juoma: Brooklyn Special Effects

Jälkiruoka: Joulusuudelma (G, Veg)
Itse tehtyä marmeladia: verigreippi- ja mangopassionmarmeladia.
Juoma: Coca-Cola

M = Maidoton | G = Gluteeniton | Veg = Vegaaninen (myös maidoton) | L = Laktoositon

Pikkujoulumenu

Tilauksen tekeminen on helppoa

  1. Valitkaa osallistujamäärä ja lisätkää haluttu määrä tuotteita ostoskoriin.
  2. Valitkaa haluamanne pikkujoulupäivä, joka on myös Pikkujoulumenun toimituspäivä. Toimitukset tehdään toimituspäivänä klo 9–15 välillä.
  3. Lähettäkää tilauksenne tilauslomakkeella keskiviikkona klo 14:ään mennessä, kun haluatte toimituksen jo saman viikon perjantaille.
  4. Tilauksen jälkeen myyntipalvelumme on teihin yhteydessä 24 tunnin sisällä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistaa tilauksenne.
  5. Saatte ohjeet, joita noudattamalla jokaisen juhlijan toimitusosoitteet ohjautuvat meille. Näin juhlien järjestämisestä tulee teille mahdollisimman helppoa.
  6. Toimitamme teille laskun toimituspäivän jälkeen. Laskussa on 14 vuorokauden maksuaika, eikä se sisällä erillisiä laskutuspalkkioita.
  7. Jokainen juhlija saa meiltä ilmoituksen tekstiviestillä ennen menun toimittamista.

Voitte tehdä myös puhelintilauksen: Puh. 020 419 4101 (Ma–Pe klo 8.30–16)

Tilatkaa itse tehdyt makeiset juhliinne

Nautinnolliset pikkujoulut huipentuvat suussa sulavilla konvehdeilla ja marmeladeilla. Ne on valmistanut Kakkuviikari-blogista tunnettu kondiittori Miia Uusitalo.

  • Itse tehdyt joulukonvehdit (G) 15 € / 8 kpl rasia (alv 0%)
  • Itse tehdyt joulumarmeladit (G, M, Veg) 10 € / 8 kpl rasia (alv 0%)

Tehkää tilaus helposti oheisella tilauslomakkeella!

Pikkujoulumenu pakkaus

Kätevästi kotiin kannettuna, mutta myös näppärästi noudettavissa

Noutopisteet:

Food&Events Meeting Center
Hartwall Arena
Veturitie 13 H, 00240 Helsinki

Ravintola Lastu
Sibeliustalo
Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Turun Messukeskus
Messukentänkatu 9-13, 20210 Turku

Tampereen Jäähalli
Keltinkatu 2, 33530 Tampere

Tilauslomake

Täytättehän tietonne oheiseen lomakkeeseen ja antakaa meidän auttaa yritystänne järjestämään henkilöstöllenne hauskat ja maistuvat pikkujoulut etänä. Valitkaa lomakkeessa, noudatteko Pikkujoulumenut vai toimitetaanko ne koteihin.

Olemme yhteydessä teihin vielä tilauksen jälkeen juhliin osallistujien osoitteiden ja muiden tarvittavien tietojen osalta.