Ruokaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintoloiden ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka tarjoaa kauniit puitteet tapahtumille. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku.

Ravintola Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa.

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä meren rannalla.

Ravintola Central

Ravintola Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä.

Muikkuravintola Sampo

Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Sampon paestetut muikut.

Kahvila Hyrylä 24/7

Vuorokauden ympäri auki oleva kahvila tien 45 varrella. Kahvilan yhteydessä autopesu, peräkärryn vuokraus sekä lisäksi myös kaasumyynti.

Ravintola Martina

Kodikkaassa Martinassa viihtyy vaikka useampikin sukupolvi saman pöydän ääressä. Kun listalta tilaa erilaisia annoksia, niitä on mukavaa jakaa pöytäseurueen kesken ja maistella pala sieltä ja haarukallinen täältä.

Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava ravintola Lastu Lahden Sibeliustalossa tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin.