Ruokaravintolat

Food&Events Ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja rennolla tunnelmallaan kaiken ikäisiä ruokailijoita. Helsingin Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden erityyppisille tapahtumille. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa saaristomiljöössä. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. O’Learys on taas sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii Bostonille sekä pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille.

Ravintola Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa.

Ravintola Central

Ravintola Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä.

Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava ravintola Lastu Lahden Sibeliustalossa tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin.

Piano Paviljonki

Piano Paviljonki tarjoilee upeaa luonnon kauneutta veden äärellä. Kätevän kokoiset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat Sibeliustalon läheisyydessä, aivan Vesijärven rannalla Lahdessa.