Ruokaravintolat

Me saamme vieraat viihtymään

Food&Events Ruokaravintolat palvelee maukkailla antimillaan ja rennolla tunnelmallaan kaiken ikäisiä ruokailijoita. Valinnan varaa riittää ystävällistä palvelua, herkullista ruokaa ja viihtyisiä kokoustiloja arvostaville, kuuluuhan Food&Events Ruokaravintoloihin todellisia persoonallisuuksia, jotka kaikki ovat tutustumisen arvoisia.

Legendaarisia ravintoloita joka makuun

Food&Events Ruokaravintoloissa riittää mistä valita. Helsingin Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joissa ruokailla tai vaikkapa järjestää oma tapahtuma. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee herkullista syötävää upeassa, historiallisessa saaristomiljöössä.

Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä sekä muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruoan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe. O’Learys taas on urheiluravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille.

Tulkaa syömään ja juomaan

Food&Events Ruokaravintoloiden ruokalistat vaihtuvat sesonkien mukaan ja ovat täynnä toinen toistaan maistuvampia annoksia. Juomavalikoima on mietitty ruokien kanssa yhteen sopivaksi, ja ihan sellaisenaankin nautittavaksi. Herkulliset antimet luovat yhdessä ainutkertaisten ravintolamiljöiden kanssa kokonaisuuden, josta nauttii kaikilla aisteilla.

Järjestäkää kokoontuminen tai juhlat ravintolassamme

Viihtyisät, omaleimaiset ja ainutlaatuiset ravintolamme sopivat erinomaisesti erilaisten kokousten, juhlien, häiden, syntymäpäivien ja miltei minkä vain tilaisuuden järjestämiseen. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu täydentää kokonaisuuden ja varmistaa tilaisuuden onnistumisen viimeistä piirtoa myöden.

Varatkaa tilat käyttöönne!

Ravintola Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa.

Ravintola Central

Ravintola Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä.

Bastion Bistro

Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa miljöössä, lyhyen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.

Muikkuravintola Sampo

Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Kuopijon oman Sampon paestetut muikut.

Ravintola Keisarinsatama

Ravintola Keisarinsatama tarjoilee konstailemattoman maistuvaa ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa historiallisessa Vanhan Höyrypanimon rakennuksessa Kotkassa.

Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava ravintola Lastu Lahden Sibeliustalossa tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin.

Piano Paviljonki

Piano Paviljonki tarjoilee upeaa luonnon kauneutta veden äärellä. Kätevän kokoiset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat Sibeliustalon läheisyydessä, aivan Vesijärven rannalla Lahdessa.