Tampereen Jäähalli

Tampereen Jäähallissa on uutta ja vanhaa juuri oikeassa suhteessa.

Vuonna 1965 valmistunut Tampereen jäähalli on Suomen ensimmäinen jäähalli. Halli on molempien legendaaristen joukkueiden, Tapparan ja Ilveksen, kotikenttä. Hallin monipuoliset tilat sopivat loistavasti vieraiden kestitsemiseen. Kiekosta voi nauttia tyylikkäästi aitioissa tai vaikkapa vauhdikkaasti pubissa.

RAVINTOLAPALVELUT

Tampereen johtavien jääkiekkojoukkueiden kotihallissa tunnelma on toisinaan käsin kosketeltava. Kiekko-otteluiden tiiviistä tunnelmasta voi nauttia hallin tyylikkäissä aitioissa tai rennosti pubin puolella. Restelin ravintoloissa ruokaa ja juomaa on tarjolla moneen makuun ja monessa eri ravintolassa. Aitiopaikkoja hallissa on 21, joihin voit varata tarjoilut ennakkoon Tampereen jäähallin myyntipalvelusta.

FoodEvents-pnosto-Marios

RAVINTOLA MARIO’S

Mario's Italian Bistro on rento ja lämminhenkinen, italialaistyylinen ruokaravintola Tampereen Jäähallin D-päädyssä.

Ravintola Mario's tarjoaa reilua lounasta arkisin klo 10.30–13.30, 9,50€/hlö. Tervetuloa lounaalle taas 13.9.2021 alkaen!
Katso lounaslista »

Tämän hetkisten Hakametsän poikkeusjärjestelyiden vuoksi ravintola Mario's ei toimi á la carte -ravintolana. Mario's toimii joissakin otteluissa VIP-ravintolana. Lisätietoja ja paikkavaraukset Ilveksen tai Tapparan kautta.

AITIOT

Legendaarisen Hakametsän jäähallin aitioissa nautit kiekkotunnelmasta laadukkaan ruoka- ja juomatarjoilun parissa. Kysy lisää tarjoiluista myyntipalvelustamme, autamme mielellämme suunnittelemaan teille toiveidenne mukaisen tarjoilukokonaisuuden. Aitioiden juoma- ja ruokatarjoilut tilataan etukäteen ja tilaukset tulee olla perillä viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä sähköpostilla ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi.
Katso aitiomenu (PDF) »
Katso aitioinfo (PDF) »

Lisätietoja aitioiden vuokrauksesta saat Ilvekseltä tai Tapparalta.

PÖYTÄVARAUKSET, TIEDUSTELUT JA TARJOUSPYYNNÖT

Myyntipalvelu

ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi
Puh. 040 344 0510

Ravintolapäällikkö

Maija Sihvonen
Puh. 050 300 9513

Keittiöpäällikkö

Samuli Karvinen
Puh. 040 844 5848

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tarjouspyyntölomakkeella täällä »