Tapahtumaravintolat

Me saamme vieraat viihtymään

Tapahtuma-areenoilla ja kulttuurikeskuksissa toimiva Food&Events Tapahtumaravintolat varmistaa tarjoiluillaan ja palveluillaan, että niin kaikki tilaisuudet ja tapahtumat ovat jokaista yksityiskohtaa myöden onnistuneita.

Kaikki toimii osana kokonaisuutta

Tapahtumissa huomioidaan aina niiden ainutkertainen luonne ja toiminta mukautetaan vastaamaan asiakkaiden odotuksia. Näin pystytään tarjoamaan kokonaisvaltaisesti nautinnollinen elämys. Varmaotteisella osaamisella, vankalla ammattitaidolla ja kattavalla kokemuksella syntyy palvelua, joka luo maukkaita muistoja kaikille.

Ekokompassi näyttää vastuullisesti suuntaa

Food&Events Tapahtumaravintolat painottaa arvolähtöisyyttä, kotimaisuutta ja vastuullisuutta kaikessa toiminnassaan. Tämä pätee palveluprosessiemme toteuttamiseen, tavarantoimittajien valintaan, ruoanvalmistukseen ja gastronomiseen suunnitteluumme. Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, myös kierrätyksessä ja kompostoinnissa.

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja vaikuttaa näin myönteisesti meidän kaikkien yhteiseen tulevaisuuteen. Toimintatapojemme ja arvovalintojemme ansiosta meille on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton taholta Ekokompassi-sertifikaatti.

Lue lisää Ekokompassista!

Kansallisooppera ja -baletti

Oopperatalolla järjestät yrityksen juhlat tanssiorkestereineen tai esitykseen huipentuvan kokouspäivän.

Tanssin Talo

Helsingin Kaapelitehtaan vieressä sijaitseva Tanssin Talo on tanssille omistettu tapahtuma- ja esitystila. Yli 5 400 neliötä tarjoaa maailmanluokan puitteet ja unohtumattomia kokemuksia tanssin ja sirkuksen parissa.

Tekniska

Tekniskan kokous- ja juhlatilat sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa, lähellä Helsingin päärautatieasemaa. Voit valita viidestä kokous- ja juhlatilasta juuri tarpeisiisi sopivan tilan tai tilat. Tarjoamme ratkaisuja niin ruoan, tarjoilun kuin tilojen suhteen – toiveidesi mukaan.

Koiviston Huvila

Koiviston Huvilassa vietätte ikimuistoiset juhlat ja häät, järjestätte kokouksen yrityksellenne tai kokoonnutte hauskaan saunailtaan ystävienne kanssa. Tunnelmallinen miljöö kutsuu Sahajärven rannalla Nuuksiossa – vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Metro Areena

Espoon Metro Areenalla tarjoamme kaikenkattavat kokous- ja juhlapalvelut tarjoiluista ja kokousohjelmista lähtien.

Sibeliustalo

Lahden Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurillekin tapahtumille.

Finlandia-klubi

Lahden Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen aikaan.

Paviljonki

Paviljonki on Jyväskylässä sijaitseva messu- ja tapahtumakeskus. Paviljongin monipuoliset tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista ja tunnelmallisista keikoista messuihin ja hallikonserttihin asti.

Turun Messukeskus

Turun Messukeskus on Länsi-Suomen vilkkain messu- ja yritystapahtuma-areena sekä arvostettu kokouspaikka Turussa.

Kaarle XII

Kaarle XII on Helsingin yöelämän menomesta. Kuusi baaria, kolme erilaista musiikkimaailmaa ja kaksi tanssilattiaa pitävät huolen vaativammastakin juhlijasta. Meillä järjestät myös unohtumattomat yksityistilaisuudet.