Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla ja varmistaa, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään.

Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Hartwall Arena

Hartwall Arena palvelee yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä. Muuntuvien tilojen ansiosta ryhmäkoolla ei ole rajoituksia.

Food&Events Meeting Center

Food&Events Meeting Center Hartwall Arenan yhteydessä on suunniteltu kokouksille ja seminaareille. Tilat on varusteltu kattavalla AV-välineistöllä, kuten useilla valkokankailla, videotykeillä ja äänentoistolla. Ensimmäisen kerroksen 120-paikkainen ravintola palvelee yleisöä tapahtumissa ja muulloin tilausravintolana.

Musiikkitalo

Musiikkitalo Helsingin keskustassa sopii myös erilaisten tilaisuuksien, kuten klubien sekä yritys- ja yksityisjuhlien järjestämiseen.

Helsingin Jäähalli

Helsingin Jäähalli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen.

Metro Areena

Espoon Metro Areenalla tarjoamme kaikenkattavat kokous- ja juhlapalvelut tarjoiluista ja kokousohjelmista lähtien.

Koiviston Huvila

Koiviston Huvilassa vietätte ikimuistoiset juhlat ja häät, järjestätte kokouksen yrityksellenne tai kokoonnutte hauskaan saunailtaan ystävienne kanssa. Tunnelmallinen miljöö kutsuu Sahajärven rannalla Nuuksiossa – vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sibeliustalo

Lahden Vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurillekin tapahtumille.

Finlandia-klubi

Lahden Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen aikaan.

Lahden Konserttitalo

Lahden Konserttitalo on yksi Lahden merkittävimpiä maamerkkejä ja erottamaton osa kaupungin historiaa. Vuonna 1954 valmistunut ja vuosina 2014-2016 peruskorjattu ja laajennettu Lahden Konserttitalo on saanut uuden ilmeen ja jatkossa sen käyttötarkoitukset ovat aiempaa monipuolisemmat.

Lahden Messukeskus

Lahden Urheilu- ja Messukeskus on hyvien kulkuyhteyksien varrella, keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä sijaitseva messujen, tapahtumien, liikunnan ja urheilun keskittymä.

Tampereen Jäähalli

Vuonna 1965 valmistunut Tampereen jäähalli on Suomen ensimmäinen jäähalli. Halli on molempien legendaaristen joukkueiden, Tapparan ja Ilveksen, kotikenttä. Hallin monipuoliset tilat sopivat loistavasti vieraiden kestitsemiseen.

Turun Messukeskus

Turun Messukeskus on Länsi-Suomen vilkkain messu- ja yritystapahtuma-areena sekä arvotettu kokouspaikka Turussa.