Vastuullisuus

Arvolähtöinen ja vastuullinen toimintamme ovat valintoja tavaratoimittajien valinnassa, ruoanvalmistuksessa ja gastronomisessa suunnittelussamme. Tämän huomioimme kierrätyksessä ja kompostoinnissa, joilla on vaikutusta toimintamme kehittämiseen sekä omaan, että toiminnan tulevaisuuteen.

Työllistämme

Työllistämme 800 ihmistä, 18 eri brändin alla.

Valmennamme nuoria työelämään

Tarjoamme monelle nuorelle ensimmäisen työpaikan, ja valmennamme ison joukon nuoria työelämään: työntekijöistämme jopa 52 % on alle 25-vuotiaita.

Pidämme huolta

Pidämme huolta myös ikääntyvistä ja vammaisista ihmisistä mahdollistaen heille konsertti- ja makuelämyksiä ravintoloissamme yhteistyössä ONNI hoivan kanssa.

Vastuullisuus

Hankimme tuotteet vastuullisilta toimijoilta.

Hävikki

Teemme aktiivisesti töitä hävikin minimoimiseksi laatutasostamme kiinni pitäen.

ResQ

Yhdessä ResQ Clubin kanssa vähennämme ruokahävikkiä. Food&Events Tapahtumaravintoloiden kaikki toimipaikat ovat mukana ResQ Clubissa.

Kierrätys

Lajittelemme ja kierrätämme jätteemme sekä vähennämme muovinkäyttöä.

Energia

Käyttämämme sähkön hiilijalanjälki on nolla.

Kotimaisuus

Suosimme aina kotimaisia tuotteita.